Tуш-гел „Сутрешно кафе“

433,00 ден

Најдобар начин да го започнете новиот ден е со освежителен туш. Гелот ќе ја освежи вашата кожа и ќе ве наполни со енергија за целиот ден. 100% задоволство – 0 калории!

Споделете го продуктот

Опис

Најдобар начин да го започнете новиот ден е со освежителен туш.
Гелот ќе ја освежи вашата кожа и ќе ве наполни со енергија за целиот ден. 100% задоволство – 0 калории