NANO CORRECTOR лифтинг ефект

3.504,00 ден

Карактеристика: Употребата на коректорот ја елиминира потребата од оперативен лифтинг на лицето и колагенски инекции. Ги заситува долните слоеви на дермисот со колаген, го активира создавањето на сопствен колаген и ја враќа еластичноста на кожата.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Карактеристика: Употребата на коректорот ја елиминира потребата од оперативен лифтинг на лицето и колагенски инекции. Ги заситува долните слоеви на дермисот со колаген, го активира создавањето на сопствен колаген и ја враќа еластичноста на кожата. Висока концентрација од 100% природни состојки, обезбедува потхранување, интензивно хидратантно и активното обновување. Подмладувачкиот резултат е очигледен само за седум дена: еластична кожа и значително стеснети контури на лицето!

За дополнителни информации консултирајте се со Вашиот професионален консултант.