Green Fresh Eau De Toilette

811,00 ден

Тоалетна вода со силен мирис на летни цветови ја компонира оваа уникатна мирисна нота за сите ваши сетила.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Тоалетна вода со силен мирис на летни цветови ја компонира оваа уникатна мирисна нота за сите ваши сетила. Создаден за жена која зрачи со самодоверба. Ароми кои се мешаат од мирисите на егзотични цвеќиња и зачини.