DD Тонален коректор

2.651,00 ден

Револуционерниот производ ги комбинира квалитетите на прав, тоник крем, BB и CC крем. Спојувањето не е само совршен тон за кожата туку и квалитетна маска за несовршености на лицето. Тој е одличен кога станува збор за балансирање на бојата на кожата и ви дава совршена шминка и заштита во текот на денот.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Револуционерниот производ ги комбинира квалитетите на прав, тоник крем, BB и CC крем. Спојувањето не е само совршен тон за кожата туку и квалитетна маска за несовршености на лицето.

Тој е одличен кога станува збор за балансирање на бојата на кожата и ви дава совршена шминка и заштита во текот на денот.