CC крем Fucoidan

1.593,00 ден

CC кремот Fucoidan ви дава се што треба за вашата кожа да изгледа совршено! CС кремот е вистинскo волшебнo стапче во козметичкиот свет. Ги покрива несовршеностите и обезбедува заштита од SPF. Го изедначува микрорелјефот на кожата, ја подобрува бојата, навлажнува и ја подмладува кожата кожата благодарение на активните компоненти во неговиот состав.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

CC кремот Fucoidan  ви дава се што треба за вашата кожа да изгледа совршено!

CС кремот е вистинскo волшебнo стапче во козметичкиот свет. Ги покрива несовршеностите и обезбедува заштита од SPF.  Го изедначува микрорелјефот на кожата, ја подобрува бојата, навлажнува и ја подмладува кожата благодарение на активните компоненти во неговиот состав.