Шампон Sport Style за секојдневна употреба

326,00 ден

Атлетските вежби се составен дел од животот на многу луѓе-еден од знаците на успех и силна волја. TianDe секогаш е во стил, затоа ја развивме линијата Sport Style во веќе саканата серија производи за нега на тело и производи за нега на коса My Family Care … особено за ониесоспортски дух. Дополнете ја вашата атлетска програма со производи за нега на кожата со богат мирис од цитрус. Секој посветен фанатик за фитнес, особено девојките , се запознаени со овие алармантни симптоми: кршлива, заплеткана коса која не сака да биде стилизирана. Косата треба да се мие по секој тренинг, но честите миења предизвикуваат косата да биде сува и безживотна. Спортскиот стилски нежен шампон е идеален за оние кои редовно тренираат. По употребата на Sport Style, вашата коса ќе стане сјајна и мазна. Шампонот содржи комплекс од витамин Е + Б5 за силна, густа и мазна коса! Производот е економичен и неговата поволна цена е пријатно изненадување

Категории: ,
Споделете го продуктот

Опис

Атлетските вежби се составен дел од животот на многу луѓе-еден од знаците на успех и силна волја. TianDe секогаш е во стил, затоа ја развивме линијата Sport Style во веќе саканата серија производи за нега на тело и производи за нега на коса My Family Care … особено за ониесоспортски дух.

Дополнете ја вашата атлетска програма со производи за нега на кожата со богат мирис од цитрус.

Секој посветен фанатик за фитнес, особено девојките , се запознаени со овие алармантни симптоми: кршлива, заплеткана коса која не сака да биде стилизирана. Косата треба да се мие по секој тренинг, но честите миења предизвикуваат косата да биде сува и безживотна.
Спортскиот стилски нежен шампон е идеален за оние кои редовно тренираат. По употребата на Sport Style, вашата коса ќе стане сјајна и мазна.

Шампонот содржи комплекс од витамин Е + Б5 за силна, густа и мазна коса! Производот е