Шампон – Овошна енергија за секој тип на коса

587,00 ден

Шампонот дава брилијантност, мекост и еластичност на косата. Екстрактите од овошје ја зајакнуваат косата по целата должина, при што ја прави косата мазна и здрава, помагајќи да се спречи кршењето и оштетувањето. Максималниот ефект се постигнува со редовна употреба на шампонот во комбинација со балсам за коса од истата серија. Погоден е и за деца. Нанесете на влажна коса, а потоа исплакнете. Ако е потребно, повторете.

Категории: ,
Споделете го продуктот

Опис

Шампонот дава брилијантност, мекост и еластичност на косата. Екстрактите од овошје ја зајакнуваат косата по целата должина, при што ја прави косата мазна и здрава, помагајќи да се спречи кршењето и оштетувањето. Максималниот ефект се постигнува со редовна употреба на шампонот во комбинација со балсам за коса од истата серија. Погоден е и за деца. Нанесете на влажна коса, а потоа исплакнете. Ако е потребно, повторете.