Шампон за длабоко прочистување на косата In Top 200ml.

1.015,00 ден

Шампонот за длабоко прочистување на косата. Единственоста на шампонот се должи на активниот јаглен во неговиот состав. Тој: Внимателно и длабоко ги чисти нечистотиите и токсините акумулирани по должината на косата и скалпот.

Категории: ,
Споделете го продуктот

Опис

Шампонот за длабоко прочистување на косата е производ кој е погоден за вас ако:

– живеете во голем град каде воздухот е загаден
и косата има потреба да се мие секојдневно;

– работите на место каде косата се мрси- како на пример ресторан,кујна,
производство или носите шапка повеке од 3 часа на ден.

– користите маски базирани на масло

Единственоста на шампонот се должи на активниот јаглен во неговиот состав.

Тој: Внимателно и длабоко ги чисти нечистотиите и токсините акумулирани
по должината на косата и скалпот; ја зголемува ефикасноста на маските
и кондиционери за коса кои ги применуваме после миење;
има антибактериска активност;
против првут и чешање;
активно апсорбира непотребни масти.

Се користи 1-2 пати неделно. Погоден за било која возраст.
Препорака – користете го балсамот од истата серија.