Чај „Сезонска терапија“

680,00 ден

Фито чај “Сезонска терапија” го зајакнува имунолошкиот систем и ќе ви овозможи да се чувствувате одлично дури и во непријатните и влажни временски услови. Со конзумирање на чајот, вашето тело лесно ќе се прилагодува на климатските промени и ќе биде отпорно на сите сезонски вируси и инфекции со посилна одбрана.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Фито чај “Сезонска терапија” го зајакнува имунолошкиот систем и ќе ви овозможи да се чувствувате одлично дури и во непријатните и влажни временски услови. Со конзумирање на чајот, вашето тело лесно ќе се прилагодува на климатските промени и ќе биде отпорно на сите сезонски вируси и инфекции со посилна одбрана.

За дополнителни информации консултирајте се со Вашиот професионален консултант.