Чај НОНИ

5.265,00 ден

Започнете го денот со чаша среќа и хармонија! Грижете се за организмот, обезбедувајќи му витамини и минерали. Овошниот чај Нони го намалува холестеролот, го балансира шеќерот во крвта, и го одржува здравјето на срцето. Има комплексно профилактично дејство врз целиот организам, бидејќи е извор на корисни материи потребни за организмот. На природен начин се грижи за здравствената ментална и физичка состојба на организмот. Чајот го подобрува хормоналниот и енергетскиот биланс, помага за надминување на стресот, депресијата и лошото расположение. Овошниот чај Нони делува како имуностимулатор, адаптоген, антидепресив. Поседува обновувачко, антиинфламаторно, аналгетско и антибактериско дејство. Ja засилува и регенерира способноста на организмот, ја подобрува циркулацијата. Чајот е богат со витамини и минерали и има висока содржина на фосфор, железо, магнезиум, витамин Е, витамин К1 и никотинова киселина.Обезбедува брза апсорпција на хранливите материи во крвта. Не содржи кофеин, вештачки бои, адитиви и конзерванси. Приложува со профилактичка цел при намален имунитет, треска, главоболка, хипертензија, климакс, депресија, менструални грчеви, синдром на хроничен замор, мускулна атрофија, артритис, постоперационен период, повреди, воспаленија, патологии во ендокриниот систем. Помага за справување со стресот, смирува, опушта и го регенерира нервниот систем, врши чистење на целиот организам. Содржина: 100% плод Нони – познат како “антички аспирин” поради квантитетот и квалитетот на содржаните корисни и зацврстувачки материи. Содржи повеќе од 150 биолошки активни супстанции, речиси целосен спектар на витамини и минерали и значително количество аминокиселини. * Производот не е регистриран како лек

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Започнете го денот со чаша среќа и хармонија! Грижете се за организмот, обезбедувајќи му витамини и минерали.

Овошниот чај Нони го намалува холестеролот, го балансира шеќерот во крвта, и го одржува здравјето на срцето. Има комплексно профилактично дејство врз целиот организам, бидејќи е извор на корисни материи потребни за организмот.
На природен начин се грижи за здравствената ментална и физичка состојба на организмот. Чајот го подобрува хормоналниот и енергетскиот биланс, помага за надминување на стресот, депресијата и лошото расположение.

Овошниот чај Нони делува како имуностимулатор, адаптоген, антидепресив. Поседува обновувачко, антиинфламаторно, аналгетско и антибактериско дејство. Ja засилува и регенерира способноста на организмот, ја подобрува циркулацијата. Чајот е богат со витамини и минерали и има висока содржина на фосфор, железо, магнезиум, витамин Е, витамин К1 и никотинова киселина.Обезбедува брза апсорпција на хранливите материи во крвта. Не содржи кофеин, вештачки бои, адитиви и конзерванси.

Приложува со профилактичка цел при намален имунитет, треска, главоболка, хипертензија, климакс, депресија, менструални грчеви, синдром на хроничен замор, мускулна атрофија, артритис, постоперационен период, повреди, воспаленија, патологии во ендокриниот систем.
Помага за справување со стресот, смирува, опушта и го регенерира нервниот систем, врши чистење на целиот организам.
Содржина: 100% плод Нони – познат како “антички аспирин” поради квантитетот и квалитетот на содржаните корисни и зацврстувачки материи. Содржи повеќе од 150 биолошки активни супстанции, речиси целосен спектар на витамини и минерали и значително количество аминокиселини.

* Производот не е регистриран како лек

За дополнителни информации консултирајте се со Вашиот професионален консултант.