Хербални ноќни влошки Maxi

750,00 ден

Хербални ноќни влошки Maxi создадени за сигурна заштита, апсолутна удобност и здравје на жените.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Хербални ноќни влошки Maxi создадени за сигурна заштита, апсолутна удобност и здравје на жените. Ноќните влошки Maxi се идеални за деликатна и чувствителна кожа. Нивниот  зголемен капацитет за апсорпција, поголема големина, обезбедуваат зголемена заштита , даваат сигурност и ви даваат чувство на доверба.
Фитокомплексот содржан во нив позитивно влијае на микрофлората и помага да се елиминира непријатноста .
– Должина на хигиенски влошки – 420 мм
– 6 слоја со крилја со максимална големина
-Слој  со зголемен капацитет за апсорпција
– природен горен слој за дишење кој обезбедува неопходна циркулација на воздухот и спречува развивање  на бактерии.
– содржи фитокомплекс, развиен во научно-истражувачки институт во Кантон, Кина, кој има антибактериско дејство.