Фластер за тело – Yasohen Forte (2 парчиња)

500,00 ден

Фито Фластерот “Yaoshen forte” поседува антиинфламаторно, смирувачко дејство, го зајакнува метаболизмот,ја активира антиоксидантната заштита. Ги зајакнува бубрезите и уринарниот систем. Уролошкиот “Јаошен” е ефикасен кај уретритис, пиелонефритис. Кај мажите ја зголемува потенцијата и помага при простатитис.

Споделете го продуктот

Опис

Фито Фластерот “Yaoshen forte” поседува антиинфламаторно, смирувачко дејство, го зајакнува метаболизмот,ја активира антиоксидантната заштита. Ги зајакнува бубрезите и уринарниот систем.
Уролошкиот “Јаошен” е ефикасен кај уретритис, пиелонефритис. Кај мажите ја зголемува потенцијата и помага при простатитис.

Се препорачува при воспалителни заболувања на генитоуринарниот систем и бубрезите.

Фито фластерот дејствува според принципот на трансдермална терапија – кожата е идеален начин за снабдување со многу лековити супстанции. Употребата на фластерот во телото продира до 80% благодарение на активните состојки,во споредба со  таблетите и апчињата кои можат да испорачуваат околу 50% од активните супстанции, останатите се губат при минување низ гастроинтестиналниот тракт.

Состав: Екстракти од линцура,канелено масло,живовлак, шафраново масло.

Начин на употреба: Отстранете ја заштитната фолија, залепете на проблематичното место кое е претходно исчистено.

Не користете повеќе од 12 часа на ден.