Фито сол за нозе од Чајно дрво

135,00 ден

Содржи масло од чајно дрво и екстракт од зелен чај, се јавува како ефикасно средство за олеснување на товарот и заморот во нозете. Омекнува и храни, го нормализира потењето, има антисептички ефект.

Категории: ,
Споделете го продуктот

Опис

Содржи масло од чајно дрво и екстракт од зелен чај,се јавува како ефикасно средство за олеснување на товарот и заморот во нозете. Омекнува и храни, го нормализира потењето, има антисептички ефект.