Фито сол за нозе од Лаванда

135,00 ден

Етеричното масло од лаванда е ефикасно средство за олеснување на товарот и заморот во нозете. Го нормализира потењето, ја омекнува грубата кожа и жуљевите, длабоко чисти, смирува и освежува.

Категории: ,
Споделете го продуктот

Опис

Етеричното масло од лаванда е ефикасно средство за олеснување на товарот и заморот во нозете. Го нормализира потењето, ја омекнува грубата кожа и жуљевите, длабоко чисти, смирува и освежува.