Фито сол за нозе од кинески билки

155,00 ден

Фито-солта „Кинески билки“ со екстракти од ангелика, женска билка, алое, леска и глуварче е ефикасно средство за олеснување на заморот и тежината во нозете. Има освежувачко и антисептично дејство, одличен релаксирачки ефект.
Категории: ,
Споделете го продуктот

Опис

Фито-солта „Кинески билки“ со екстракти од ангелика, женска билка, алое, леска и глуварче е ефикасно средство за олеснување на заморот и тежината во нозете. Има освежувачко и антисептично дејство, одличен релаксирачки ефект.