Фито паста за избелување со јаглен, 120г

756,00 ден

Природна белина на насмевката

Споделете го продуктот

Опис

Природна белина на насмевката

Насмевнувајте се почесто затоа што имате многу причини за тоа! Еден од нив е да ја покажете вашата снежно-бела насмевка.
Фито пастата за заби од јаглен и тајга билки има богата црна боја и нејзината редовна употреба ќе ви помогне да ја вратите природната нијанса на забите. Благодарение на содржината на јаглен во
прав, фитопастата има многу нежен ефект и е погодна за секојдневна употреба.
Фитопаста:
– ја враќа природната белина на забите
– ја отстранува забната плоча од тутун, чај и кафе
– одржува свеж здив
– погоден за чувствителни непца
Пастата за заби не содржи флуор. Мешавината од билки Тајга ги зајакнува и смирува непцата, ја подобрува нивната состојба во случај на проблеми со пародонтот, помага да се спречи расипувањето на забите и остава свеж здив. Неговата содржина на колоидно сребро го спречува растот на бактериите.

ПРИМЕНА:
Четкајте ги забите двапати дневно, а потоа исплакнете ја устата темелно. Не користете во случај на преосетливи заби.