Фиточај со “Магарешки трн“ за црниот дроб

680,00 ден

Чајот содржи комплекс од билки кои имаат желудечно и хепатопротекционо дејство за стимулирање на гастроналниот тракт заради регулирање на метаболизмот на организмот. Се препорачува за лекување на заболувања на црниот дроб и желуднопроводните патишта.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Чајот содржи комплекс од билки кои имаат желудечно и хепатопротекционо дејство за

стимулирање на гастроналниот  тракт заради регулирање на метаболизмот на организмот.
Се препорачува за помош на работата на црниот дроб и желуднопроводните патишта.

За дополнителни информации консултирајте се со Вашиот професионален консултант.