Фиточај со лисна врбовка и левзеа

680,00 ден

За машка Сила Индикации за примена: еректилна дисфункција (импотенција) од различно потекло; краток сексуален контакт; намалено либидо; слабост, замор, намалена физичка активност; тешка или предвремена ејакулација Ефект: Ја обновува активноста во рамки на физиолошки граници; Го зголемува либидото; Одржува ерекција за време на сексуалната активност; зголемува ефикасност и физичка издржливост; го ублажува заморот; стимулација на имунолошкиот систем; го обновува тонусот Состав: Ризоми и корени на левзеа, шумска врба, кантарион, листови од коприва, корен од цикорија, шипинка, листови од рузмарин, хмељ. Ризомите и корените на левзеа имаат стимулирачки ефект врз централниот нервен систем, се зголемува срцевата фреквенција,се прошируваат периферните садови, се зголемува протокот на крв, го зајакнува срцевиот мускул, ја зголемува отпорноста на организмот од неповолни надворешни влијанија и физичко оптоварување, умствена работоспособност, го намалуваат заморот, ја подобруваат меморијата и потенцијата. Фармаколошки употребата на левзеата не е прекината од времето на древните кинески, тибетски, монголски медицински денови. Жолтиот кантарион, рузмарин и хмељ го забавуваат стареењето, го подобруваат протокот на крв во простата, придонесуваат за зголемување на производството на полови хормони-андрогени. Зголемувањето на хормоните придонесува за зголемување на половиот ексцитабилност и сексуалната активност. Исто така, овие билки се ефикасни во стагнација во областа на карлицата и импотенција. Листовите од коприва, цикорија и плодовите од шипинка го одржуваат целиот организам, тие се вреден извор на витамини, макро и микро елементи, подобруваат метаболизмот. Начин на употреба: 1 филтер ќесичка се полева со топла вода (200 ml).Се остава 10-15 минути. Да се конзумира два пати на ден по оброк. Времетраењето на третманот 3-4 недели. Ако е потребно, повторете го третманот по пауза од 1-2 недели.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

За машка Сила
Индикации за примена:
еректилна дисфункција (импотенција) од различно потекло;
краток сексуален контакт;
намалено либидо;
слабост, замор, намалена физичка активност;
тешка или предвремена ејакулација

Ефект:
Ја обновува активноста во рамки на физиолошки граници;
Го зголемува либидото;
Одржува ерекција за време на сексуалната активност;
зголемува ефикасност и физичка издржливост;
го ублажува заморот;
стимулација на имунолошкиот систем;
го обновува тонусот

Состав:
Ризоми и корени на левзеа, шумска врба, кантарион, листови од коприва, корен од цикорија, шипинка, листови од рузмарин, хмељ.
Ризомите и корените на левзеа имаат стимулирачки ефект врз централниот нервен систем, се зголемува срцевата фреквенција,се прошируваат периферните садови, се зголемува протокот на крв, го зајакнува срцевиот мускул, ја зголемува отпорноста на организмот од неповолни надворешни влијанија и физичко оптоварување, умствена работоспособност, го намалуваат заморот, ја подобруваат меморијата и потенцијата.
Фармаколошки употребата на левзеата не е прекината од времето на древните кинески, тибетски, монголски медицински денови.
Жолтиот кантарион, рузмарин и хмељ го забавуваат стареењето, го подобруваат протокот на крв во простата, придонесуваат за зголемување на производството на полови хормони-андрогени.
Зголемувањето на хормоните придонесува за зголемување на половиот ексцитабилност и сексуалната активност. Исто така, овие билки се ефикасни во стагнација во областа на карлицата и импотенција. Листовите од коприва, цикорија и плодовите од шипинка го одржуваат целиот организам, тие се вреден извор на витамини, макро и микро елементи, подобруваат метаболизмот.

Начин на употреба:
1 филтер ќесичка се полева со топла вода (200 ml).Се остава 10-15 минути. Да се конзумира два пати на ден по оброк. Времетраењето на третманот 3-4 недели. Ако е потребно, повторете го третманот по пауза од 1-2 недели.

Контраиндикации:
Преосетливост кон компонентите на производот, раздразливост, несоница, висок крвен притисок, срцеви аритмии, изразена атеросклероза. Да не се комбинира со лекови.

Дополнителни информации:
Составот на сите чаеви од линијата “Машко здравје” е хармоничен спој на избраните билки, кој содржи природни витамини, ензими, минерали и органски киселини. Во основата на сите пијалоци е древната врбовка / кипреа / која ублажува болка од различно потекло, воспаление, ја зголемува потенцијата, го зголемува имунитетот,ги прогонува токсините од телото, помага при
несоница, анемија, инфекции, настинки, освежува, смирува и ја подобрува состојбата на косата.
Древната врбовка содржи фитостероли, танини и флавоноиди кои вршат профилактично и лековито дејство при воспаление на простатата, уретер, во прва и втора фаза,аденом на простата.

За дополнителни информации консултирајте се со Вашиот професионален консултант.