Фиточај со бел оман за прочистување на организмот

680,00 ден

Фиточајот содржи комплекс од билки кои обезбедуваат нормална работа на сите органи за варење на храната. Се препорачува за нормализирање на работата на стомачно- цревниот тракт и има силно детоксикационо дејство.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Фиточајот содржи комплекс од билки кои обезбедуваат нормална работа на сите органи за

варење на храната. Се препорачува за нормализирање на работата на стомачно- цревниот

тракт и има силно детоксикационо дејство.

За дополнителни информации консултирајте се со Вашиот професионален консултант.