Фиточај за стомак

680,00 ден

Фиточајот го нормализира варењето на храната, ја подобрува работата на гастроналниот тракт. Се применува и за обновување на функцијата на слузното покритие на желудникот и цревата. Содржи корен од кинеска ангелика, листа на bergenia, ленено семе, лист од цикорија, камилица Фиточајот го нормализира варењето на храната, ја подобрува работата на гастроналниот тракт. Се применува и за обновување на функцијата на слузното покритие на желудникот и цревата. Содржи корен од кинеска ангелика, листа на bergenia, ленено семе, лист од цикорија, камилица и корен од бел слез.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Фиточајот го нормализира варењето на храната, ја подобрува работата на  гастроналниот тракт.

Се применува и за обновување на функцијата на слузното покритие на желудникот и цревата.

Содржи корен од кинеска ангелика, листа на bergenia, ленено семе, лист од цикорија, камилица

и корен од бел слез.

За дополнителни информации консултирајте се со Вашиот професионален консултант.