Фиточај за крвните садови со детелинка

680,00 ден

Ефективна помош при кардио васкуларни заболувања. Фиточајот содржи хармонично одбран комплекс од билки кои го чуваат здравјето на срцево-крвниот систем. Се препорачува за Ефективна помош при кардио васкуларни заболувања. Фиточајот содржи хармонично одбран комплекс од билки кои го чуваат здравјето на срцево-крвниот систем. Се препорачува за профилактика и како помошна терапија при се останато.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Ефективна помош при кардио васкуларни заболувања. Фиточајот содржи хармонично одбран

комплекс од билки кои го чуваат здравјето на срцево-крвниот систем. Се препорачува за

профилактика.

За дополнителни информации консултирајте се со Вашиот професионален консултант.