Фиточај за бубрези

680,00 ден

Билките кои се составен дел на чајот ги олеснуваат процесите на прочисутвање на организмот, овозможува излачување на вишоците на течност, ја регулира работата на бубрезите. Билките имаат благ диуретик ефект кои го нормализираат водниот баланс, ги намалуваат отоците овозможувајки секогаш да се одржува тенка фигура и прекрасно чувство.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Билките кои се составен дел на чајот ги олеснуваат процесите на прочистување на организмот,

овозможува излачување на вишоците на течност, ја регулира работата на бубрезите. Билките

имаат благ диуретик ефект кои го нормализираат водниот баланс, ги намалуваат отоците

овозможувајки секогаш да се одржува тенка фигура и прекрасно чувство.

За дополнителни информации консултирајте се со Вашиот професионален консултант.