Универзален течен детергент – EcoDeViva 1000 мл

1.185,00 ден

Овој производ „3 во 1“ е наменет за перење на обоени и бели ткаенини без дополнително плакнење.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Овој производ „3 во 1“ е наменет за перење на обоени и бели ткаенини без дополнително плакнење.
Направен е на основа на активни агенси од „шеќер“ од природно потекло. Без парабени, фосфати и хлор.

Безбедно за човечкото тело и околината, истовремено добро се справува со нечистотија дури и во ладна вода (30 ° C). 1 шише е наменето за 40 перења.
– Биоразградлив, не ја загадува животната средина.
– Активно ја отстранува нечистотијата, мирисот,
– добро се плакне, што е важно при хигиенско миење на долна облека;
– идеален за деликатна чипка, свила, микрофибер, волна и др.

Употреба:

Машинско перење: 55 ml. (1 капаче) за 4-5 кг.

Рачно перење 25-30 ml од производот на 3-5 l вода.