Туш молив за очи

535,00 ден

Туш моливот за очи oвозможува лесно контролирање на дебелината на линиите со различен интензитет на притисок.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Туш моливот за очи oвозможува лесно контролирање на дебелината на линиите со различен интензитет на притисок. Линијата нацртана брзо се суши, не остава траги на очниот капак, не се размачкува.

За дополнителни информации околу начинот на користење консултирајте се со ВАШИОТ професионален консултант.