Турпија за стапала Master Quartz

682,00 ден

Ефективна алатка за совршен СПА педикир. Турпијата има две страни со различна форма: да ја острани грубата кожа и да ја спречи појавата на пукање на петите, како и за деликатен пилинг и полирање на стапалата.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Ефективна алатка за совршен СПА педикир. Турпијата има две страни со различна форма: да ја острани грубата кожа и да ја спречи појавата на пукање на петите, како и за деликатен пилинг и полирање на стапалата.