Турмалинови чорапи – памучни

1.033,00 ден

Турмалинoт помага во ублажување на заморот на стапалата, намалување и нормализирање на потењето.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Турмалинoт помага во ублажување на заморот на стапалата, намалување и нормализирање на потењето.
Обезбедува статична масажа на стапалата. Има општ зајакнувачки ефект врз целото тело.

ПРИМЕНА:
Чорапите се препорачува да се користат навечер. Започнете од 10-15 минути на ден,
постепено зголемувајќи го времетраењето на носењето се додека не стигнете до 8-10 часа (во една ноќ).

Димензија:
22цм