Средство за зацврстување на трепки и веѓи

1.507,00 ден

Средство за зацврстување на трепки и веѓи

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Средство за зацврстување на трепки и веѓи
– ги буди фоликулите и го активира растот на трепките и веѓите,
– ги зајакнува влакната и ја зголемува дебелината на нивната структура.