Спа ракавица

464,00 ден

Чувствувајте се одлично со само еден производ! Префрлете ги скапите SPA процедури во вашиот дом и дајте му ја најубавата терапија на вашето тело. SPA ракавица од целулоза со удобна манжетна го отстранува сето излишно од вашето тело. Ги отстранува мртвите клетки и го стимулира обновувањето на нови.

Споделете го продуктот

Опис

Чувствувајте се  одлично со само еден производ! Префрлете ги скапите SPA процедури во вашиот дом и дајте му ја најубавата терапија на вашето тело.

SPA ракавица од целулоза со удобна манжетна го отстранува сето излишно од вашето тело. Ги отстранува мртвите клетки и го стимулира обновувањето на нови.

Внимателно го отстранува истоштениот слој на епидермисот, кожата станува мазна, мека и стекнува свеж и пријатен изглед. Ја измазнува,ја враќа мекоста на тврдите површини на телото  (лакт,колената и пети).

Обезбедува масажен ефект, ја стимулира циркулацијата на крвта и ја намалува појавата на непријатна и рапава кожа.Ги активира процесите на метаболизмот во областите на акумулација на целулитот и маснотиите.

Помага во понатамошен и  непречен пораст на влакненцата по депилација, бричење или восок.

Уште по првата процедура ќе се убедите – кожата  никогаш не била посјајна и поеластична!