Сол за тело од Цитрон

859,00 ден

Малите меки кристали нежно ги отстрануваат мртвите клетки од кожата и стимулираат процес на регенерација. Солта ја активира циркулацијата на крвта, ги отстранува токсините, ја зголемува еластичноста, и има антицелулитен ефект. Свежата арома на цитрон создава чувство на пријатност и енергија низ целата кожа.

Споделете го продуктот

Опис

Малите меки кристали нежно ги отстрануваат мртвите клетки од кожата и стимулираат процес на регенерација. Солта ја активира циркулацијата на крвта, ги отстранува токсините, ја зголемува еластичноста, и има антицелулитен ефект. Свежата арома на цитрон создава чувство на пријатност и енергија низ целата кожа.