Сол за тело – Медена праска

859,00 ден

Минијатурните зрна сол нежно ги отстрануваат мртвите клетки од епидермисот на кожата, ја подобруваат циркулацијата на крвта во ткивата и ја пеглаат. Солта помага во отстранување на токсините, ги враќа најубавите тонови на кожата, давајќи и еластичност и ефикасно го лекување на целулитот.Екстрактот од праска е богат со витамини и има антиинфламаторна, навлажнувачка и подмладувачка функција.

Споделете го продуктот

Опис

Минијатурните зрна сол нежно ги отстрануваат мртвите клетки од епидермисот на кожата, ја подобруваат циркулацијата на крвта во ткивата и ја пеглаат.

Солта помага во отстранување на токсините, ги враќа најубавите тонови на кожата, давајќи и еластичност и ефикасно го лекување на целулитот.Екстрактот од праска е богат со витамини и има антиинфламаторна, навлажнувачка и подмладувачка функција.