Сет четки за шминкање

316,00 ден

Квалитетни четки за шминкање- е успехот за нанесување на целата шминка на лицето! Практичниот сет од 5 четки вклучува: четка за нанесување на кармин, четка за сенки, апликатор на сенки, четка за трепките и веѓите и четка за нанесување на руменило и пудра. Четките се направени од природни материјали и напредни форми кои Ви овозможуваат лесно и прецизно нанесување на шминките. Шминкајте се и вие како професионалец!

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Карактеристики: Квалитетни четки за шминкање- е успехот за нанесување на целата шминка на лицето! Практичниот сет од 5 четки вклучува: четка за нанесување на кармин, четка за сенки, апликатор на сенки, четка за трепките и веѓите и четка за нанесување на руменило и пудра. Четките се направени од природни материјали и напредни форми кои Ви овозможуваат лесно и прецизно нанесување на шминките. Шминкајте се и вие како професионалец!