Секојдневни влошки Нефритова свежина 20 парчиња

450,00 ден

Секојдневните влошки “Нефритова свежина” ги подобруваат и зајакнуваат функциите на органите. Екстрактот од Алое Вера ги спречува габичните, вирусни и бактериски инфекции. Билните екстракти помагаат да се зголеми чувствителноста на микроорганизмите кон дејството на антибактериски агенси.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Секојдневните влошки “Нефритова свежина” ги подобруваат и зајакнуваат функциите на органите.

Екстрактот од Алое Вера ги спречува габичните, вирусни и бактериски инфекции.

Билните екстракти помагаат да се зголеми чувствителноста на микроорганизмите кон дејството на антибактериски агенси.