Секојдневна ултра тенка влошка Ин Топ со сребро 20 парчиња

450,00 ден

Ин топ влошките помагаат да се чувствувате удобно и сигурни во било какви околности и да обезбедите ефикасна грижа за сопственото здравје. Сребрените микрочестички содржани во специјалниот слој на лактите на влошкта имаат корисен ефект врз микрофлората и спречуваат инфекции. Горниот слој е направен од целулоза, природен неткаен материјал, и овозможува на кожата да дише и спречува непријатна влажност. Вие нема да чувствувате ништо друго освен мекост и удобност во текот на денот.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Ин топ влошките помагаат да се чувствувате удобно и сигурни во било какви околности и да обезбедите ефикасна грижа за сопственото здравје. Сребрените микрочестички содржани во специјалниот слој на влошката имаат корисен ефект врз микрофлората и спречуваат инфекции.

Горниот слој е направен од целулоза, природен неткаен материјал, овозможува на кожата да дише и спречува непријатна влажност. Вие нема да чувствувате ништо друго освен мекост и удобност во текот на денот.

*Контраиндикации: бременост.