Регенеративна крема за раце со екстракт од Алое

199,00 ден

Екстрактот од Алое помага за интензивна хидратација и регенерација на кожата, смирува иритации и помага во подобрувањето на структурата на кожата. Кожата ја добива својата мекост, еластичност и здрав изглед. Кремот ефикасно лекува повреди и гребнатини на рацете, штити од негативните надворешни фактори, хидрира.

Категории: ,
Споделете го продуктот

Опис

Екстрактот од Алое помага за интензивна хидратација и регенерација на кожата, смирува иритации и помага во подобрувањето на структурата на кожата. Кожата ја добива својата мекост, еластичност и здрав изглед. Кремот ефикасно лекува повреди и гребнатини на рацете, штити од негативните надворешни фактори, хидрира.