Пополнувачка крема за околу очи

2.322,00 ден

Карактеристики: Состојките на кремот го подобруваат тонот на кожата околу очите, цврстината и еластичноста на кожата. Се намалува длабочината на брчките кои се поврзани со стареењето на кожата.

Споделете го продуктот

Опис

Карактеристики: Состојките на кремот го подобруваат тонот на кожата околу очите, цврстината и еластичноста на кожата. Се намалува длабочината на брчките кои се поврзани со стареењето на кожата.