Плацентна-колагенска маска за лице и врат со био-злато

235,00 ден

Одлична регенерација и потрхранување на вашата кожа

Категории: ,
Споделете го продуктот

Опис

Чекор Бр.1 Био-златото ја подобрува способноста на кожата да ги апсорбира активните состојки. Се активира клеточното дишење, се обновува функционалната активност на епидермисот и се забрзува клеточната делба, се забрзува регенерацијата и ефикасно навлажнува. Во комбинација со активните состојки на маската се обезбедува балансирано потхранување, ги неутрализира слободните радикали, ги стимулира домашните резерви на клетките и штити од стрес.

Чекор Бр.2 Специјалниот рекреативен комплекс од церамиди и био-злато го зголемува нивото на влага во кожата, ги зајакнува анти-Оксидантите. Емулзијата е идеална за чувствителна кожа.

 

За дополнителни информации околу начинот на користење консултирајте се со ВАШИОТ професионален консултант.