Паста за заби – Течен калциум

450,00 ден

Гелот „Течен калциум“ претставува секојдневна грижа за Вашите заби. Течниот калциум ги пополнува пукнатините по површината на забите, при што ја намалува чуствителноста на нервните завршетоци и го обновува оштетениот забен емајл. Благодарение на состојките, гелот го отстранува плакот, ги избелува забите и ја спречува појавата на кариес.

Споделете го продуктот

Опис

Гелот „Течен калциум“ претставува секојдневна грижа за Вашите заби.

Течниот калциум ги пополнува пукнатините по површината на забите, при што ја намалува чуствителноста на нервните завршетоци и го обновува оштетениот забен емајл.
Благодарение на состојките, гелот го отстранува плакот, ги избелува забите и ја спречува појавата на кариес.