Паста за заби – Природен океански бисер

453,00 ден

Пастата за заби „Природен океански бисер“ овозможува одлично избелување на забите без да го оштети забниот емаил истовремено нанесувајќи минерали. Ги отстранува пигментите флеки и создава природна белина без избелување на забниот емаил. Се користи два пати дневно.

Споделете го продуктот

Опис

Пастата за заби „Природен океански бисер“ овозможува одлично избелување на забите без да го оштети забниот емаил  истовремено нанесувајќи минерали. Ги отстранува пигментите флеки и создава природна белина без избелување на забниот емаил.  Се користи два пати дневно.