Паста за белеење со јаглен

646,00 ден

Phyto пастата за заби збогатена со јаглен на вашите заби ќе им овозможи природна белина како резултат на редовната употреба.

Споделете го продуктот

Опис

Phyto пастата за заби збогатена со јаглен на вашите заби ќе им овозможи природна белина како резултат на редовната употреба.

Дејство
– фино ги чисти вашите заби
– ги елиминира наслагите од храна, тутун и кафе;
– спречува појава на забен камен.

Оваа паста за заби е од производната линија на д-р Таига. Може да се најдат навистина уникатни растенија и билки во тајгата, со огромна исцелителна моќ. Ги избравме најдобрите од нив и направивме серија за усната шуплина. Овие производи ќе се грижат за вашата снежно-бела насмевка и здравјето на вашите непца.