Парфем за жени Essence

1.285,00 ден

Примамливата комбинација од романтични ноти, арома на зрели киви и сочна диња се дискретно испреплетени со мирис на букет циклама и црвени рози. Присуството на мошус заведува и освојува.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Примамливата комбинација од романтични ноти, арома на зрели киви и сочна диња се дискретно испреплетени со мирис на букет циклама и црвени рози. Присуството на мошус заведува и освојува.