Памучни чепкалки за уши

165,00 ден

Памучните чепкалки се користат секојдневно во секој дом. Без разлика дали станува збор за хигиенски процедури, поправка на шминката или нанесување на лекови по кожата, чепкалките за уши секогаш треба да се под рака.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Памучните чепкалки се користат секојдневно во секој дом. Без разлика дали станува збор за хигиенски процедури, поправка на шминката или нанесување на лекови по кожата, чепкалките за уши секогаш треба да се под рака.

Но, кои се разликите помеѓу TianDe чепкалките и оние на  пазарот?

Бамбус чепкалките  исполнуваат 100% од еко-стандардите! Тие се целосно биоразградливи бидејќи се состојат само од природни материјали. Без пластика и вештачки примеси – само памук и бамбус.

Бамбусот 100% се разградува од микроорганизмите и може да биде изгорен без загадување на животната средина.Избирајќи бамбус, ние се противиме на прекумерната употреба на дрвја и следствено на уништувањето на шумите.