Памук за остранување на лак за нокти

260,00 ден

Ефикасно и брзо го отстрануваат лакот од ноктите. Ноктите не се оштетуваат, не се лупат ниту пак се суши ноктот. Памукчињата се лесно натопени во течност без ацетон и се со пријатен мирис.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Ефикасно и брзо го отстрануваат лакот од ноктите. Ноктите не се оштетуваат, не се лупат ниту пак се суши ноктот. Памукчињата се лесно натопени во течност без ацетон и се со пријатен мирис.