Острилка за молив

140,00 ден

Можете целосно да заборавите на скршените моливчиња за време на острењето. Имајте постојано прецизно наострени моливи! За два вида моливи: со голем и со мал дијаметар.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Карактеристики:

Можете целосно да заборавите на скршените моливчиња за време на острењето.

Имајте постојано прецизно наострени моливи! За два вида моливи: со голем и со мал дијаметар.