Ортофит гел за масажа на тело

880,00 ден

Ортофитскиот гел за масажа на тело има ефект на затоплување, ја подобрува микроциркулацијата и во комбинација со масажа го елиминира заморот по зголемен локален напор. Посебниот состав на гелот овозможува брза апсорпција на сите активни состојки содржани во производот.

Споделете го продуктот

Опис

Ортофитскиот гел за масажа на тело има ефект на затоплување, ја подобрува микроциркулацијата и во комбинација со масажа го елиминира заморот по зголемен локален напор. Посебниот состав на гелот овозможува брза апсорпција на сите активни состојки содржани во производот.

Начин на употреба:
Нанесете го производот на проблематични области,со кружни движења и масирајте се додека не се апсорбира целосно.