Околуочен регенеративен серум во капсули

1.786,00 ден

Регенеративниот серум ефикасно ја регенерира и хидратира кожата околу очите. Инстантно ја „гаси жедта“ на кожата и истовремено козметички ја пегла и подига.

Споделете го продуктот

Опис

Регенеративниот серум ефикасно ја регенерира и хидратира кожата околу очите. Инстантно ја „гаси жедта“ на кожата и истовремено козметички ја пегла и подига. Серумот ја враќа бојата, тонусот и текстурата на кожата околу очите. Таа е кадифено мека, младелашка и здрава, и ја обезбедува потребната храна а со редовна употреба се успорува процесот на стареење. Серумот содржи ентерични масла од јаглика, масло од јојоба, витамин Е и церамиди.

За дополнителни информации консултирајте се со Вашиот професионален консултант.