Околуочен интензивен комплекс 100 ком. + 10 ml

1.329,00 ден

Маската-мулаж и билниот екстракт имаат биолошки активен состав кој обезбедува густина и еластичност на кожата околу очите и ја намалува појавата на брчки.

Споделете го продуктот

Опис

Маската-мулаж и билниот екстракт имаат биолошки активен состав кој обезбедува густина и еластичност на кожата околу очите и ја намалува појавата на брчки. Фитоесенцијата се базира на масло од здравец, роза и лаванда кое обрзбедува продолжено дејство. Ја хидратираат кожата и и даваат сјај.

Маска: нанесете ја на кожата на очите и оставете ја да остане 15-20 минути. Потоа отстранете ја маската и исплакнете го лицето со вода. Фито есенција: нанесете мала количина на кожата на очните капаци. Се препорачува да се повторува постапката во рок од 10-15 дена, а потоа 2-3 пати неделно.

За дополнителни информации консултирајте се со Вашиот професионален консултант.