Нежни марамчиња за лице од роза

406,00 ден

Нежните марамчиња за лице со роза веднаш ги отстрануваат сјајот, нечистотијата и бактериите од површината на кожата

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

100 парчиња
Дали имате сјајна кожа? 
Нежно можете да се ослободите од масниот сјај со еден потег!
Нежните марамчиња за лице со  роза веднаш ги отстрануваат сјајот, нечистотијата и бактериите од површината на кожата (вклучително и бактерии кои можат да растат кога се носи респираторна заштитна опрема). Тие помагаат да ја освежите вашата шминка, каде и да сте.
Марамиците за матирање се направени од природна целулоза со додаток на нежен екстракт од роза. Без прашок!
ПРИМЕНА:
Ставете ја марамицата на површината од лицето, потоа отстранете.