Нежен навлажнувачки тоник

1.280,00 ден

Има смирувачко и освежувачко дејство, ја тонизира кожата на лицето, вратот и деколтето, ја намалува иритацијата, ја навлажнува кожата, ги враќа липидите во рамнотежа на епидермисот, ги зголемува заштитните функции на кожата и ја подготвува за последователна грижа.

Споделете го продуктот

Опис

Има смирувачко и освежувачко дејство, ја тонизира кожата на лицето, вратот и деколтето, ја намалува иритацијата, ја навлажнува кожата, ги враќа липидите во рамнотежа на епидермисот, ги зголемува заштитните функции на кожата и ја подготвува за последователна грижа.