Молив за очи и усни

162,00 ден

Направете совршена линија на очите и усните. Лесно се нанесува, а со едно нанесување бојата е јака и интензивна. Моливот не ја затегнува кожата и не се брише во текот на целиот ден.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Направете совршена линија на очите и усните. Лесно се нанесува, а со едно нанесување бојата е јака и интензивна. Моливот не ја затегнува кожата и не се брише во текот на целиот ден.