Молив за очи и усни

363,00 ден

Максимално пријатно и меко нанесување. Интензивна боја во текот на целиот ден. Моливот за очи и усни не се размачкува а отстранувањето е едноставно.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Максимално пријатно и меко нанесување. Интензивна боја во текот на целиот ден. Моливот за очи и усни не се размачкува а отстранувањето е едноставно.